Warsztaty przeznaczone są dla dietetyków, kucharzy, osób zainteresowanych zdrowiem, zdrowym odżywianiem, kuchnią ajurwedyjską, kuchnią wegetariańską, leczeniem i profilaktyką zdrowotną za pomocą diety.
CEL WARSZTATÓW:
PLANOWANE EFEKTY I KORZYŚCI DLA UCZESTNIKÓW:
Uczestnicy dowiedzą się:
Uczestnicy nabędą umiejętności:
PROGRAM:
KADRA DYDAKTYCZNO- SZKOLENIOWA
Grażyna Kotlorz - konsultantka ajurwedy (Instytut Jiva w Faridabad, Indie), autorka artykułów dla magazynu Yoga& Ayurveda oraz portalu Joga ABC, autorka bloga: Spokojnie - to tylko ajurweda!, nauczycielka jogi, instruktorka rekreacji ruchowej o specjalności Hatha Joga.
Ukończyła liczne kursy specjalistyczne z zakresu: aktywności fizycznej, pracy z kobietami w ciąży oraz z dziećmi, profilaktyki zdrowotnej, doradztwa żywieniowego oraz zabiegów ajurwedyjskich. Na co dzień prowadzi studio pracy z ciałem Złoty Środek w Katowicach. Prowadzi zajęcia jogi z grupami w różnym wieku - od przedszkolaków po seniorów, warsztaty wyjazdowe oraz autorskie wykłady na temat ajurwedy.
CZAS TRWANIA: 1 dzień, 6,5 h szkoleniowych
NAJBLIŻSZY TERMIN: 18.06.2016 r., godz. 9.00-14.00
MIEJSCE REALIZACJI: Katowice, Budynek C GWSH, ul. Kostki Napierskiego 38
KOSZT UCZESTNICTWA: 190 zł brutto/osobę
CENA OBEJMUJE: uczestnictwo w zajęciach, materiały szkoleniowe, przerwę kawową, certyfikat uczestnictwa
INFORMACJE I ZAPISY: Magdalena Baron, Katarzyna Westerowska
tel. +48 32 357 06 05/06, 696 728 230, e-mail: szkolenia@gwsh.pl
Górnośląska Wyższa Szkoła Handlowa
im. Wojciecha Korfantego
40-659 Katowice, ul. Harcerzy Września 3
tel. +48 32 35 70 500, 32 35 70 532